Palatinus Panzió Sopron 9400 Sopron, Új utca 23.
Telefon: +36-99-523-816 Fax: +36-99-523-817
info@palatinussopron.com

A városba két irányból érkezhetnek meg vendégeink:
a 84-es főút felől, vagy Ausztria felől. Sajnos több navigációs eszköz is más útvonalat mutat, mint ahogy az alábbiakban olvashatják, kérjük az általunk küldött információkat fogadják el, és ennek megfelelően közelítsék meg Szállodánkat.

Aki a 84-es főút felől érkezik, annak az első körforgalomnál a Tesco felé, balra kell továbbhaladnia. Addig kell folyamatosan haladni befelé a városba, míg el nem érik a második körforgalmat. Itt szintén egyenesen kell továbbmenni az első lámpáig (Csengery utcán), majd ott el kell fordulni jobbra (ez a Mátyás király utca). Menjen el az utca végéig, ott soroljon be a bal oldali sávba, így éri el a Széchenyi teret. A Széchenyi tér körben egyirányú, a menetiránynak megfelelően forduljon be balra, majd az első kereszteződésnél (Liszt Ferenc Konferenciaközpont előtt) forduljon jobbra. Megérkezett a Templom utcába, ahonnan egy elektromos beléptető rendszeren keresztül juthat be a történelmi belvárosba.

Aki Ausztria felől érkezik a határtól, annak addig kell egyenesen haladnia, amíg az út mentén található információs tábla jobbra nem tereli. Ekkor be kell fordulni jobbra, s megérkezett a Lackner Kristóf utcába. Először elhalad a Sopron Pláza mellett (jobbra), majd az első körforgalomnál a Shell kút mellett is, itt egyenesen kell továbbhaladni, majd nemsokára elérkezik a második körforgalomig (jobbra az Interspar). Itt szintén egyenesen kell menni egészen az út végén lévő közlekedési lámpáig, ahol a balra kanyarodó sávot kell választani. Haladjon menetirány szerint a Várkerületen, amíg az út a Széchenyi térre tereli. A tér körben egyirányú, ahogy lehetséges, az első adandó alkalommal forduljon jobbra a Liszt Ferenc Konferenciaközpont előtt. Megérkezett a Templom utcába, ahonnan egy elektromos beléptető rendszeren keresztül juthat be a történelmi belvárosba.

Elektromos beléptető rendszer használata:
A "Hotel Palatinus" feliratú gombot kell megnyomni, így érhetnek el minket, s ezután tudjuk biztosítani a továbbhaladást. Kérjük, a gombot csak egyszer nyomják meg, és várjanak türelmesen, megközelítőleg fél perc kell, hogy a recepción lévő mobilkészüléken észleljük az Önök hívását. Kérjük, a recepciós kolléga jelentkezése után tájékoztassák őt, hogy befelé, vagy kifelé kívánnak haladni. A sorompó leengedése után egyszerre csak egy személygépjármű tud áthaladni a beléptető rendszeren! Az első adandó alkalommal forduljon jobbra, ez lesz a Fegyvertár utca, mely az Orsolya térre irányítja. A Palatinus Szálló innen már felismerhető.