Palatinus Panzió Sopron 9400 Sopron, Új utca 23.
Telefon: +36-99-523-816 Fax: +36-99-523-817
info@palatinussopron.com

A városba két irányból érkezhetnek meg vendégeink:
a 84-es főút felől, vagy Ausztria felől. Sajnos több navigációs eszköz is más útvonalat mutat, mint ahogy az alábbiakban olvashatják, kérjük az általunk küldött információkat fogadják el, és ennek megfelelően közelítsék meg Szállodánkat.

Aki a 84-es főút felől érkezik, annak az első körforgalomnál a Tesco felé, balra kell továbbhaladnia. Addig kell folyamatosan haladni befelé a városba, míg el nem érik a második körforgalmat. Itt szintén egyenesen kell továbbmenni az első lámpáig (Csengery utcán), majd ott el kell fordulni jobbra (ez a Mátyás király utca). Az utca végéig, a lámpákig kell menni, s ott továbbhaladni egyenesen, követve a Várkerület vonalát, míg baloldalon láthatóvá nem válik egy nagy, térkövezett terület (melyen a Mária-szobor áll). Erre kell felhajtani a kijelölt helyen, s továbbmenni a sorompóval ellátott kapualjon át, a Behajtani Tilos tábla ellenére (korlátozott a forgalom a belvárosban). A rendszer automatikusan beengedi majd. Itt a macskaköves utat követve az első elágazásnál kell balra kanyarodni, az Új utcára. Az utca végén már felismerhető lesz a Palatinus Szálló.

Aki Ausztria felől érkezik a határtól, annak addig kell egyenesen haladnia, amíg az út mentén található információs tábla jobbra nem tereli. Ekkor be kell fordulni jobbra, s megérkezett a Lackner Kristóf utcába. Először elhalad a Sopron Pláza mellett (jobbra), majd az első körforgalomnál a Shell kút mellett is, itt egyenesen kell továbbhaladni, majd nemsokára elérkezik a második körforgalomig (jobbra az Interspar). Itt szintén egyenesen kell menni egészen az út végén lévő közlekedési lámpáig, ahol a balra kanyarodó sávot kell választani. Haladjon menetirány szerint a Várkerületen, amíg a jobboldalon láthatóvá nem válik egy nagy, térkövezett terület (melyen a Mária-szobor áll). Erre kell felhajtani a kijelölt helyen, s továbbmenni a sorompóval ellátott kapualjon át a Behajtani Tilos tábla ellenére (korlátozott a forgalom a belvárosban). A rendszer automatikusan beengedi majd. Itt a macskaköves utat követve az első elágazásnál kell balra kanyarodni, az Új utcára. Az utca végén már felismerhető lesz a Palatinus Szálló.