Hófehér Advent Ausztriában

Tegye teljessé az adventi várakozást egy hófehér utazással, Ausztria legszebb helyein!

Az Escort Tourist egész napos kirándulásokat kínál, melyek keretében nemcsak városnézésen, kastély-barangoláson vagy éppen csokoládégyár látogatáson vehetünk részt, de a leghangulatosabb karácsonyi vásárokra is elkalauzol minket. Válasszon úticélt a következő ajánlatok közül, a többit pedig bízza a szervezőre! Az indulás minden esetben Sopronból történik, s ugyanide érkezünk vissza az esti órákban.

Foglaljon szállást a Hotel Palatinus-ban, így a korai indulás előtt és késői érkezés után is kipihenheti magát, és még egy soproni városnézésre is lehet alkalma!

Az  egyes kirándulások lefoglalásához kattintson foglalás gombra, adja meg a dátumot és a szobatípust, majd válassza ki a Programok Sopronban és környékén című szolgáltatások közül!

Weboldalunkon garantáltan a legkedvezőbb árakat találja!

●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ● 

Advent kastélyban és szurdokvölgyben
Lindt csokoládéval
2022. 12. 10.

Indulás 11:30 órakor Sopronból autóbusszal Gloggnitzba. Látogatást teszünk a Lindt csokoládégyár mintaüzletében, ahol egy filmen megismerhetjük a gyártást, illetve kedvezményesen vásárolhatunk a termékekből. Majd a festői környezetben, a 2000 méteres Schneeberg és Rax hegyek lábánál fekvő Reichenau an der Rax kastélyát keressük fel. Az egyedi környezetben, a kastély termeiben és parkjában berendezett adventi vásáron modellvasutat és alpakákat is láthatunk. Utolsó úti célunk Ausztria egyik legkülönlegesebb karácsonyi vására a Johannesbachklamm szurdokvölgyben. A természet szívében felállított adventi vásáron díszítik fel évről évre Ausztria legnagyobb karácsonyfáját is. Érkezés Sopronba az esti órákban.

Ár: 11.800,-Ft / fő

Szolgáltatások, melyeket a szállással együtt rendezhet: busz és idegenvezető Sopronból, belépő a szurdokvölgy adventjére szintén már az árban

●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ● 

Bécsi adventi vásár
A Bécsi Erdő szépségeivel
2022. 12. 17.

Indulás 8:00 órakor autóbusszal Sopronból Heiligenkreuzba. Vezetéssel ismerjük meg az 1133-ban alapított cisztercita apátságot. Ezután a Bécs elővárosának is tekinthető Baden hangulatos belvárosát barangoljuk be. A délután folyamán megtekintjük a bécsi belvárosi karácsonyi készülődést. Természetesen meglátogatjuk az osztrák főváros legnagyobb adventi vásárát, a Városháza előtti híres Christkindlmarkt-ot, de felkeressük a kisebb, más-más szépségekkel rendelkező vásárokat is (Stephansdom környéke, Freyung, Kärtnerstrasse, Maria Theresien Platz…) Hazaérkezés az esti órákban.

Ár: 10.800,- Ft / fő

Szolgáltatások, melyeket a szállással együtt rendezhet: busz és idegenvezető Sopronból

Belépő a heiligenkreuzi apátságba külön fizetendő! (Kb. 11,-EUR / fő)

●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ●   ● 

Az indulás pontos helyszíne: Sopron, Ferenczy János u. 60. (kollégium parkoló)

Árkalkuláció & online foglalás