Mindenki megvan? Dr. Angster Mária színházi családállítás estje

Időpont: 2024.03.05. 19:00

„Hatalmas felismerés és élmény.”

Semmi sincs ugyanis ok nélkül. Ha sikerül feltérképeznünk a sorsátvállalások láncolatát, akkor látjuk, hogy milyen módon kötötték gúzsba a szüleinket, partnereinket, gyerekeinket a rendszertörvények. Nem velünk voltak olyanok, amilyenek, hanem ebben a gúzsba kötöttségben nem tudtak másképp viselkedni. Így pedig már sokszor egészen másképp hangzik a történet.
És elfogadni, hogy pont attól a két embertől kaptuk az életünket, és mi tulajdonképpen ők vagyunk, sokaknak talán még nehezebb. Pedig anélkül, hogy szeretnénk magunkban azt a részt is, amit egyik vagy másik szülőnktől, nagyszülőnktől kaptunk, nem lehet jó életet élni. Ebben is segít, ha látjuk az okokat, és megértjük, hogy a lapokat tőlük kaptuk ugyan, de hogy mit csinálunk velük, az már a mi kezünkben van.


Dr. Angster Mária pszichoterapeuta, családállìtò. Kiképzését Németországban és Magyarországon folytatta.
Munkaterületei:

  • önismereti családállítás csoportok
  • családállítás a testi és lelki megbetegedések kezelésében
  • családállítás gyerekekkel

Az ISCA (International Systems Constellation Association, a Rendszerállítók Nemzetközi Szövetsége) Kutatási Bizottságának vezetőjeként a családállítás nemzetközi hatásvizsgálatának koordinátora.


Közreműködik: Perjés János, színész-rendező, executive coach.
Színész-rendezőként felnőtt, civil foglalkozású embereknek tart csoportokat, ahol színházi eszközökkel vegyíti az önismeret, önbizalom fejlesztést.
Szìnészként sorselemzéssel összekötött unplugged koncert-színház roadshowt tart Cserháti Zsuzsa és Szécsi Pál tõrténetéből.
Executive egyéni és csoportos coachként szakterületei: nyilvános beszéd coaching, önbizalomfejlesztő és gondolkodásmód coaching.

Jegyek: 4500 Ft

https://www.jegy.hu/program/mindenki-megvan-dr-angster-maria-szinhazi-csaladallitas-estje-156480/1087004

ELÉRHETŐSÉG
9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.
2024.03.05. 19:00
+3699517500
info@prokultura.hu
GPS: 47.683286 / 16.588842