infoblokk_kedv_final_CMYK_ERFA

“FELHŐALAPÚ KOMPLEX VÁLLALATI FOLYAMAT ÉS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER BEVEZETÉSE A HERCULES KFT.-NÉL “

Kedvezményezett neve: Hercules Investment Kft.


Támogatás összege: 7,21 millió Ft


Támogatás mértéke: 35%


Projekt azonosítója: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00547


Projekt befejezése: 2021. február 10.


A projekt keretében cégünknél bevezetésre került egy komplex vállalatirányítási ERP rendszer az alábbi főbb modulokkal:

  • Humánerőforrás menedzsment modul
  • Iratkezelő modul
  • Pénzügyi, számviteli modul
  • Kontrolling és vezetéstámogató modul

Ezen kívül szintén ezen projekt keretében megvalósítottunk egy online ételrendelést támogató és megvalósító rendszert. A fenti rendszerek bevezetése révén jelentőd hatékonyság növekedést értünk el vállalati folyamataink optimalizálása és digitalizálása révén.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, 7,21 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

1_infoblokk_2020_ERFA_3C_CIV

 

 

Környezetbarát technológiák bevezetése a Hercules Kft.-nél – “HU09-0133-A2-2016″ számú projekt

A projekt során beruházást valósítunk meg új, innovatív, környezetbarát technológia alkalmazásával, melynek célja szolgáltatásaink fejlesztése a Palatinus szállodában. Projektünk főbb tevékenységei:  Innovatív víztisztító berendezés beüzemelése, mellyel az ipari mosodánkban keletkező, valamint a mosogatógépekből származó szennyvizet gyűjtjük össze – kiegészítve az épület tetőszerkezetén keletkező esővízzel – és tisztítjuk meg úgy, hogy az ismét felhasználható legyen, ez által a vízfogyasztás nullára csökken (a párolgást az esővíz pótolja), míg a szennyvízkibocsátás 1200 m3-el csökken évente. A mosodai, mosogatógépek által kibocsátott, valamint az ezt a csapadékvízzel kiegészített víz egy innovatív víztisztító berendezéssel kerül megtisztításra, majd visszatáplálásra a rendszerbe. Radiátorok cseréje, fan coil-ra, modern energetikai rendszer által történő működtetésre, ezáltal az épület energiafelhasználásának jelentős csökkentésére. – A szálloda tetejének alkalmassá tétele napelemek telepítésére, a szálloda áramszükségletével megegyező áram megtermelése megújuló energiaforrásból, napelemek segítségével. – Nyílászárók cseréje, homlokzati hőszigetelés, hőszivattyú és puffer tartályok telepítése: az energiahatékonyság javítása érdekében, az épület felkészítése az árammal történő fűtésre, melegvíz ellátásra.

IMG_8033  IMG_8024 IMG_8025 IMG_8026 IMG_7742IMG_7741

Örömmel jelentjük, hogy a projekt sikeresen befejeződött, mától hivatalosan is zöld szálloda vagyunk! A munkálatok zökkenőmentesen zajlottak, mi pedig biztosítjuk Önöknek a megígért szolgáltatásokat: légkondicionálók beszerelve, nyílászárók kicserélve, hőszigetelés felújítva, tetőcsere befejezve, napelemek a helyükön. Szeretettel várjuk Önöket megújult szállodánkba, magasabb minőséggel!

4_sz_m_Kommunikációs és arculati kézikönyv(1).pdf - Adobe Acrobat Reader DC         SZIE - Mozilla Firefox