#Sopron

Elindult a Hotel Palatinus blogja

2023.02.07.

Szállás Sopron szívében! Ez a jelmondatunk, ami hűen tükrözi elköteleződésünket a város, a turizmus és a vendéglátás iránt. 2023-ban kicsit új vizekre evezünk, elindítjuk a Hotel Palatinus blogját. De miről is blogol egy négycsillagos szálloda, és ami még fontosabb, mi a célja vele? Első bejegyzésünkben erre adunk választ. Olvasson tovább, ismerkedjünk meg!

Ez a mi szerelemprojektünk
A Hotel Palatinus virtuális naplójában a lehető legkevesebbet szeretnénk magunkról beszélni, sokkal inkább az a célunk, hogy bemutassuk a történelmi belvárost, melynek egyik ütőerén épült fel szállodánk is. 

Egy kis kalandozásra hívjuk Önt, hogy kéthetente egy-egy újabb szeletét mutassuk meg Sopronnak, a környéknek, a Fertő-tájnak, a “karnyújtásnyi” távolságra lévő nevezetességeknek. Ezeket a felfedező túrákat soproni lakosként vezetjük, ezzel kicsit kölcsönadva lokálpatrióta szemüvegünket Önnek, kedves olvasónk.  

Miről mesélünk még?
Megmutatjuk a titkos helyeket, melyeket a turisták nem ismernek. Betekintést nyújtunk abba, hol kávéznak a helyiek, hol eszik a legfinomabb süteményt, melyik étterem kínálja a legfinomabb halászlevet, hova érdemes menni szórakozni, vagy éppen mikor, melyik borász tölt egy finom, száraz Kékfrankost a környéken. 

Megmutatjuk, mi hogyan csinálnánk!
Sopron nemcsak egynapos kirándulásra alkalmas úticél, 3-4-5 nap is bőségesen teletűzdelhető programokkal. Ehhez segítséget is nyújtunk blogunkban, előre összeállított útiterveinkkel, amelyeket csak le kell tölteni és indulhat is az utazás!

Egy csipet fűszer Sopronhoz
Szoros kötődésünk a Jégverem Fogadóhoz évtizedekre nyúlik vissza. Ennek az örök barátságnak adózva szeretnénk bemutatni a Jégverem Fogadó különleges épületét, házias jellegű, vidéki ételeit, de kitekintést szeretnénk tenni a poncichter konyha hagyományos ételei felé is.

Hol találkozunk?
Legfrissebb cikkjeink két hetente fognak felkerülni a Hotel Palatinus honlapján található blogra. A bejegyzések megjelenéséről értesítést fogunk küldeni e-mailben és a hivatalos Facebook oldalunkon is közzétesszük őket.

Ha nem szeretne lemaradni a legújabb cikkről, iratkozzon fel hírlevünkre!

Vagy kövessen minket a Facebookon >>>