Blog

2023.02.07.
MINDEN, AMI SOPRON

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a Hotel Palatinus Sopron szívében helyezkedik el, ahonnan elindulva tényleg nem kell autóba ülni, mégis egy csokor látnivaló tárul elénk. De mégis mekkora ez a csokor? Ezt szedtük most össze egy saját szerkesztésű térképen, nézze meg Ön is!

Szigorúan gyalogosan

A rohanó hétköznapok nagy részét autóban ülve töltjük. Robogunk a munkahelyünkre, onnan a boltba, végül pedig haza. Olyan jó lenne, ha pihenünk, akkor le lehetne tenni azt a fránya kocsit, és csak gondtalanul tudnánk sétálni a város varázslatos hangulatú utcáin.

Jó hírünk van, Sopront akár az andalgás fővárosának is kinevezhetnénk, hiszen a történelmi belvárosban egymást érik a különleges történettel rendelkező épületek, a nevezetes templomok, az átlagostól eltérő múzeumok. Mindezeket macskaköves utcákon lépdelve érik el, melyekről áttérhetnek a Várfal sétányra.

Apropó, Várfal sétány!

Tudta, hogy ezek az ódon várfalak, melyek örökre meghatározták a város szerkezetét még a római korból maradtak ránk? Ez is egy olyan öröksége Sopronnak, amellyel más magyarországi város nem büszkélkedhet.

Sopron még többet tud

Ha pár nap alatt körbejárják a gyalogos látnivalókat, érdemes azért autóba is pattanni, hiszen akkor annyi programlehetőség tárul Önök elé, mint égen a csillag. De szavak helyett beszéljen a Hotel Palatinus egyedi térképe, amin a számunkra legkedvesebb látnivalók kaptak helyet!

Kíváncsivá tettük? Nézze át részletes térképünket, és tervezze meg autómentes vagy felfedezős kirándulását Sopron szívében!

További ajánlataink

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

Foglalja le szállását weboldalunkon, vagy közvetlen elérhetőségeink bármelyikén, és amellett, hogy legkedvezőbb árunkat kapja, szobánként egy ajándékban is részesül!

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

Ismerje meg Sopron gasztronómiai különlegességeit egy utazás keretében! Szállását a belváros Szívében elhelyezkedő Hotel Palatinus biztosítja, a bőséges vacsorát pedig a régi poncichter-negyedben található Jégverem Fogadó.