Relaxáljon Sopronban!

Érvényes: egész évben

00003_46197

Látogasson el Sopronba és a történelmi belváros felfedezése mellett szakítson időt egy kis feltöltődésre is! Szállodánk biztosítja a testben és lélekben is pihentető kikapcsolódást, hiszen a mindennapos rohanásban gyakran kevés figyelmet szentelünk saját magunkra. Leszervezünk Önnek egy igazán regeneráló masszázst a WellBalance stúdiójában, ahol szakértő kezek fognak gondoskodni róla, hogy megszabaduljon a mindennapos stressztől.

Választható szolgáltatások:

  • Gyógymasszázs

Gyógymasszázs során a klasszikus svédmasszázs, a Marnitz, és a trigger technika fogásait ötvözve nagy hatásfokkal átdolgozzuk és kilazítjuk a görcsös izmokat, ezzel enyhítve a fájdalmakat, és bővítve az ízületek mozgásterét is. A gyógymasszázst gyógyító és/vagy rehabilitációs céllal végezzük. Krónikus nyak, váll, és hátfájdalmak, kar- vagy alsó végtagi panaszok, visszatérő fejfájás, kimerültség, koncentrációs zavarok kezelésére ajánljuk elsősorban.

  • Relax masszázs

A relax masszázst wellness céllal végezzük, és a svédmasszázs klasszikus fogásaira épül. Célja a fáradt izmok felfrissítése, a mindennapok feszültségének oldása, a stressz csökkentése, és a közérzet javítása. Remek kikapcsolódást, és testi-lelki feltöltődést kínál. Prevenciós jelleggel is előszeretettel alkalmazzuk számos jótékony élettani hatása miatt. Választható rész-, és teljes test masszázs formájában is.

Árak:
25 perc                      4.000 Ft
55 perc                      7.000 Ft
70 perc                      9.000 Ft

——-

  • 5 érzék aromaterápiás masszázs

Gyertyafény, lágy relaxáló zene, finom érintések, kellemes illatok, kényeztető testolajok, és a lélek simogatása. Így lehet összefoglalni szavakkal azt az élményt, amikor minden érzékünket egyszerre érik pozitív hatások. Az itt alkalmazott masszázs technika kevésbé erőteljes fogásokból épül fel, hiszen itt elsősorban a bőrön található több ezer receptort stimuláljuk, és ezáltal érjük el a test, a szellem és a lélek ellazulását. Az illóolajok a bőrön át felszívódnak, és további jótékony élettani hatásokat fejtenek ki. Egy utazás, vagy kikapcsolódás méltó megkoronázása lehet. Teljes test kezelés formájában ajánljuk.

Árak:
55 perc                      9.000 Ft
70 perc                    11.000 Ft

——-

  • Alakformáló cellulit masszázs

A cellulit masszázs természetes, és hatékony módon segít csökkenteni a narancsbőrt, amely nem más, mint a test bizonyos részein – elsősorban has, comb, kar, fenék – kialakult zsírfelesleg. A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése is. A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, s ha ez nem működik elégségesen, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét. Ezen a komplex helyzeten javítunk a kezelés során. Ez a masszázs erőteljesebb fogásokkal indul, ezek célja a zsírsejtek összetörése. Ezután a nyirokdrenázs lágy, ritmusos mozdulatai következnek serkentve a nyirokrendszer működését, hogy a keletkező salakanyagok elszállítása biztosított legyen. A kezelés végén pedig speciális anticellulit krémmel testtekercselést végzünk. Rész- és teljes test masszázs formájában is kérhető.

Árak:
Láb alakformálás (comb+fenék)        8.000 Ft
Kar alakformálás (kar)                         8.000 Ft
Bikini alakformálás (teljes test)        14.500 Ft

 ——-

  • Nyirok kezelés (drenázs)

A nyirokdrenázs olyan speciális és tudományosan is elismert masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, hozzájárulva a sejtregenerálódáshoz, a gyulladások, sebek gyógyulásához. Az erős immunrendszer bázisát a jó nyirokáramlás és a nyirokcsomók helyes működése képezi.

Árak:
60 perc    11.000 Ft
75 perc    13.000 Ft
90 perc    14.500 Ft

——-

  • Bemer terápia

A túlzott stressz, a túl kevés alvás, az egyoldalú táplálkozás, az egészségtelen életmód, a betegség és a természetes öregedés lelassítják a legkisebb véredények pumpáló mozgását, és a sejtek anyagcseréjét. Ez az emberek túlnyomó többségét érinti. A szövetek és szervek alultápláltsága hosszabb távon a testi és szellemi teljesítmény csökkenéséhez, fájdalomhoz, közérzeti zavarokhoz és betegséghez vezet. A BEMER fizikai érterápia természetes keretek között ezzel szemben fejti ki hatását, így segítve a betegségeket és a fájdalmat leküzdeni, a sebeket gyógyítani, testi és szellemi teljesítményhez energiát biztosítani vagy az általános jó közérzetet helyreállítani. A terápia az intenzívebb hatás érdekében masszázs alatt, azzal kombinálva is igénybe vehető.

Árak: 3.000 Ft (külön) / 2.000 Ft (masszázzsal kombinálva)

Foglaljon szállást, majd jelezze a masszázs szolgáltatásunkra való igényét recepciónk felé a következő elérhetőségek valamelyikén:
+36 99 523 816
info@palatinussopron.com

Kollégáink árajánlatot adnak és felajánlanak az itt tartózkodása alatt lefoglalható időpontokat, az Ön által választott dátumon pedig megszervezik a programot.

A WellBalance stúdiója szállodánktól 3 perc sétára található.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!

Árkalkuláció & online foglalás