Ajánlataink

Palatinus Hotel

                     

ÚSSZON A LŐVEREKBEN!

Szakítson időt az aktív pihenésre is soproni látogatása során!

A Lőverek lábánál elhelyezkedő Lőver Uszodát nem csak az erdő közelsége teszi vonzóvá. A város egyetlen egész évben működő fürdőközpontja 2021-ben teljes felújításon esett át, így a legkorszerűbb berendezésekkel és modern belső terekkel várja vendégeinket. A verseny, -úszó, -és lazítómedencék mellett finn szaunák, gőzkabin és jacuzzi használatára is lehetőséget nyújt az uszoda, a nyári hónapokban pedig kültéri élménymedencék, csúszdák és strandröplabda-pálya áll rendelkezésére.

A komplexumban büfé és értékmegőrző található, valamint ingyenes parkoló tartozik hozzá.

Speciális tartalom:

  • kedvezményes egész napos belépő a Lőver Fürdőbe*

Ára: 1.260 Ft/fő/nap

*Az uszoda szállodánktól autóval 5-10 perc alatt megközelíthető, az utazás egyénileg történik, vagy kérheti taxi ajánlatunkat.
Az uszoda belső medencéiben úszósapka használata kötelező.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!

A szolgáltatás lefoglalásához kattintson az alábbi gombra, adja meg a dátumot és a szobatípust, majd válassza ki a Programok Sopronban és környékén című szolgáltatások közül!

További ajánlataink

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

Foglalja le szállását weboldalunkon, vagy közvetlen elérhetőségeink bármelyikén, és amellett, hogy legkedvezőbb árunkat kapja, szobánként egy ajándékban is részesül!

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

Ismerje meg Sopron gasztronómiai különlegességeit egy utazás keretében! Szállását a belváros Szívében elhelyezkedő Hotel Palatinus biztosítja, a bőséges vacsorát pedig a régi poncichter-negyedben található Jégverem Fogadó.