Ajánlataink

Palatinus Hotel

                     

SZÁLLÁS A BELVÁROSBAN, WELLNESS A TERMÉSZETBEN

Foglalja le szállását a Sopron óvárosának szívében elhelyezkedő Hotel Palatinus-ban, ahonnan a város legnevesebb látványosságai szó szerint pár perces sétával elérhetőek!

Az aktív pihenést egy kis kényeztetés teszi teljessé, így Vendégeink részére kedvezményes áron biztosítunk egyedi belépési lehetőséget partnerünk, a Hotel Fagus megújult wellness részlegébe!
Az egyedülálló hangulatú Spa világban egy úszómedence (6×12 m-es), egy élménymedence és egy gyerekmedence garantálja a tökéletes felfrissülést. A fürdőzés utáni pihenést exkluzív pihenőtér és függőágyak segítik, a szauna világban pedig egy finn szauna, aroma szauna, jégkút és különleges fűtött ülőpad, egy ördög szauna, infra szauna, gőzkabin, fűtött relaxációs fekvőpad és dézsás zuhany is Vendégeink felfrissülését szolgálja. A belépő a szálloda fitness termének használatát is magában foglalja.

Ajánlatunk tartalma:

  • kedvezményes 4 órás belépő a soproni Fagus Hotel wellness részlegébe, bármely nap 8.00-16.00 között

Árak:
Vasárnap – csütörtök: 2.520 Ft/fő/alkalom
Péntek – szombat: 3.600 Ft/fő/alkalom

További információk:

  • A belépő magában foglalja az öltöző, illetve öltözőszekrény használatot. Törölköző, valamint fürdőköpeny igény esetén a helyszínen bérelhető, extra díj ellenében.
  • A wellnessbe való belépés regisztrációhoz kötött, így kérjük, a szállás lefoglalását követően jelezze recepciónk felé, mely napra szeretné igényelni belépőjét.
  • A Fagus Hotel szállodánktól 7-8 perc alatt közelíthető meg autóval, s ingyenes parkolást biztosít vendégeink részére. A két szálloda között könnyedén közlekedhet helyi járatos busszal is, melynek menetrendjéről recepciónkon érdeklődhet.

A szolgáltatás lefoglalásához kattintson az alábbi gombra, adja meg a dátumot és a szobatípust, majd válassza ki a Programok Sopronban és környékén című szolgáltatások közül!

Weboldalunkon garantáltan a legkedvezőbb árakat találja!

További ajánlataink

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

Foglalja le szállását weboldalunkon, vagy közvetlen elérhetőségeink bármelyikén, és amellett, hogy legkedvezőbb árunkat kapja, szobánként egy ajándékban is részesül!

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

Ismerje meg Sopron gasztronómiai különlegességeit egy utazás keretében! Szállását a belváros Szívében elhelyezkedő Hotel Palatinus biztosítja, a bőséges vacsorát pedig a régi poncichter-negyedben található Jégverem Fogadó.