Szolgáltatásaink

Kollégáink a szálloda vendégeinek kívánságait előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legteljesebb körű szolgáltatást nyújtani, függetlenül attól, hogy szabadidős, üzleti, vagy egészségturizmus céljából tartózkodnak Sopronban.
A Hotel Palatinus megfelelő kiindulópont a város látnivalóinak megismeréséhez, a méltán híres kávézók, éttermek felfedezéséhez, kirándulásokhoz. Ezenkívül – partnerkapcsolataink révén – recepciónkon lehetőséget kínálunk extra szolgáltatások igénybevételére is.

Széf a szobában

Lift

Kedvezményes
belépőjegyek

Bőséges büféreggeli

Légkondicionálás

Okos TV

Kávé -és teabekészítés a szobában

Parkolás

Hűtő a szobában

SZÉP kártya

elfogadás

Szolgáltatásaink

                     

Szolgáltatásaink A-tól Z-ig

24 órás recepció szolgálat

24 órás recepciós szolgálatunk biztosítja vendégeink számára a biztonságot és a kényelmet. Amennyiben bármiféle kérésük, kérdésük, problémájuk adódna, szívesen állunk kedves Vendégeink rendelkezésére.

Ablaknyitás érzékelő

A szobai hűtő/fűtő berendezés az ablakok kinyitása esetén automatikusan leáll.

Asztalfoglalás

A félpanziós ellátáshoz tartozó éttermi szolgáltatások igénybevételéhez előzetes asztalfoglalás szükséges, melyet recepciónk természetesen készséggel megtesz Ön helyett. Asztalfoglalási szándékát kérjük, legalább a kívánt időpont előtt 1 órával jelezze recepciónkon.

Ágyneműcsere

Hosszabb tartózkodás esetén kollégáink 3 éjszakánként cserélik az ágyneműt a szobában. Amennyiben ágyneműjét sűrűbben kívánja cseréltetni, ezt extra díj ellenében kérheti recepciónkon.

Babafelszerelés

Gyermekükkel érkező vendégeink kérésére a szobába babaágyat, babakádat a reggeliző terembe pedig etetőszéket készítünk be. Igény esetén pelenkakukát, valamint WC szűkítőt is biztosítunk a családok részére.

Bankkártya

Szállodánkban a fizetés a legelterjedtebb bankkártyákkal (Maestro, Mastercard, Visa) lehetséges.

Bár

Szállodánkban 24 órán keresztül üzemelő drinkbár működik, melyben a kiszolgálást recepciós kollégáink végzik. Kínálatunk tételeit igény esetén szobaszervizzel is biztosítjuk. Italkínálatunkat megtalálja a lobbyban, valamint ide kattintva le is töltheti.

Boríték

Amennyiben borítékra lenne szüksége, forduljon bizalommal recepciónkhoz, és díjmentesen biztosítjuk Önnek.

Borkóstoló

Hidegtálas borkóstolóval egybekötött vacsorát kínálunk partnerünknél, a Koffer Bor & Bárban. A szolgáltatás ára a szobaszámlával együtt rendezhető, igénybevételéhez előzetes asztalfoglalás szükséges. A részletekről kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Cipőtisztító berendezés

Szállodánk bejáratánál, a szélfogóban cipőtisztító berendezés áll vendégeink rendelkezésére.

Cipőtisztító készlet

Cipőtisztító készletet kollégáink biztosítanak recepciónkon, vendégeink kérésére.

Csomagmegőrzés

Helyezze el csomagjait a földszinten található csomagmegőrzőben. A szálloda csak e szobában elhelyezett értéktárgyakért vállal felelősséget.

Csomagszállítás

Kérésére csomagját kollégánk fel/leviszi a szobájából; kérjük, forduljon recepciónkhoz bizalommal. Amennyiben igényli, csomagját szállodánk csomagmegőrzőjében megőrizzük.

Dohányzás

A szálloda teljes területén kérjük a dohányzás mellőzését. Kijelölt dohányzóhely a szálloda parkolójában található.

Elektromosság

230 Volt.

Esernyő

Esernyő kölcsönözhető a recepción, forduljon kollégánkhoz bizalommal.

Ébresztő szolgáltatás

Ébresztő szolgáltatást recepciónkon kérhet.

Ételkínálat

Vendégeink 06.00 és 11.00 óra között reggeli kínálatunkból választhatnak a szobákba behelyezett kártyákat használva. A kiválasztott és megjelölt ételeket kollégáink a szobában szolgálják fel. 11.00 és 22.00 óra között partneréttermünk, a Jégverem Fogadó nyitvatartási idejében házhoz szállítja szállodánkba a vendégeink által megrendelt ételeket, melyeket recepciós kollégáink szobaszervizzel szolgálnak fel, igény esetén.
Az ételfogyasztás a szobaszámlával együtt rendezhető.
Az aktuális étlap ide kattintva megtekinthető.

Faxszolgáltatás

Ha faxot szeretne küldeni vagy fogadni, kérjük, forduljon a recepcióhoz. 
A szálloda faxszáma: +36 99 523 817.

Fénymásolás

Fénymásolási kérésével forduljon a recepcióhoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Fürdőköpeny

Fürdőköpenyre irányuló igényét jelezze recepciónkon! Kollégáink biztosítanak a tartózkodása idejére.

Fürdőszobai kiegészítők

Minden kedves Vendégünknek alap fürdőszobai bekészítésekkel kedveskedünk, melyeket itt tartózkodásuk ideje alatt csak külön kérésre töltünk vissza. Amennyiben az alap fürdőszobai bekészítések pótlását szeretné, kérjük, keresse recepciónkat.

 

Hajszárító

Legyen kisebb a csomagja! A hajszárítót nyugodtan otthon hagyhatja, hiszen a szoba tartozéka a hajszárító.

 

Háziállatok

Szállodánkban szívesen látunk – díj ellenében – kistestű háziállatokat, részükre itatótállal, fekhellyel, jutalomfalattal tesszük kényelmesebbé az itt tartózkodást, továbbá a recepción elérhető egyéb felszerelés (pl.: póráz, kullancscsipesz) is.  Háziállataiért azonban mindig Ön
tartozik felelősséggel. Megértését megköszönve tájékoztatjuk, hogy a reggeliző terembe higiéniai okokból nem engedhetünk be háziállatot.

Hűtő a szobában

Minden szoba íróasztalában egy hűtő található.

 

Internet-hozzáférés

Szállodánk nagysebességű vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít a vendégszobákban és a lobbyban. Az internet használata – saját laptoppal – díjmentes. A kapcsolódáshoz jelszó szükséges, melyről kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Jegyértékesítés

Színházi előadásra, koncertre vagy bármilyen egyéb rendezvényre szóló jegyek intézésében örömmel segít Önnek recepciónk.

 

Kávéfőző

Minden szobánkban található egy kávéfőző, mely a bekészített kapszulákkal díjmentesen használható.

„Kérem, ne zavarjanak”.

Abban az esetben, ha azt szeretné, hogy ne zavarják a szobájában, kérjük, helyezze a „Kérem, ne zavarjanak” táblát a külső ajtókilincsre. Abban az esetben, ha szobáján egész nap a „Kérem, ne zavarjanak” jelzés látható, csak az Ön kérésére nyújtunk szobai szolgáltatást. Bármilyen szolgáltatásra vonatkozó igény esetén kérjük, forduljon recepciónkhoz.

Kijelentkezés idő

Kérjük, hogy elutazása napján délelőtt 11 óráig jelentkezzen ki a szállodából. Későbbi kijelentkezés igényét kérjük, egyeztesse a recepcióval.

Mobil telefon

Kérésre recepciónkon kölcsönözhető

Mosoda

Kérjük, olvassa el tájékoztatónk A-tól Z-ig részének Ruhatisztítás bekezdését.

 

Multimédia

A szobában található televízió készülék alkalmas USB porton keresztüli adás lejátszására.

 

Nemzetközi használatra alkalmas dugalj / adapter

Ilyen igény esetén forduljon recepciónkhoz!

Nyilvános telefon

A recepción található, árakról és egyéb feltételekről helyben tájékozódhat.

 

Nyomtatási lehetőség

Amennyiben nyomtatni szeretne, recepciós kollégánk biztosítja Önnek a privát nyomtató használatát.

 

Orvos

Amennyiben bármilyen orvosi ellátásra van szüksége, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Papucs

Recepciónkon igényelhető, különböző méretekben.

Parkolás a szállodában

Zárt, udvari parkolónk a nap 24 órájában igénybe vehető, a parkolási díjat a szobaszámlájával együtt a recepción rendezheti. A helyek korlátozott száma miatt a szolgáltatás igénybevételéhez előzetes foglalás szükséges. Felhívjuk figyelmét, hogy belvárosi elhelyezkedésünknek köszönhetően, parkoló udvarunk egy viszonylag szűk, 240 cm széles kapun keresztül közelíthető meg.

Parkolás Sopronban

A szálloda előtt sajnos nem lehet megállni huzamosabb ideig. Közterületi parkolóhelyek találhatók a Széchenyi téren, illetve a Várkerületen (hétvégén ingyenes, hétköznap reggel 8 és este 6 óra között parkolóóra működik), vagy elhelyezheti autóját a 2-3 perc gyalogtávolságra található városi mélygarázsban (díjköteles).

Párnaválaszték

Kérésre recepciónk díjmentesen biztosít vendégeink részére különféle párnákat, a szobában találhatókon felül. Választható párnáink: pihe és libatoll párna, tönkölyhéj párna, ergonomikus párna, pelyhes memóriahab töltőanyaggal. Méretük: 50×70 cm.

Pénzváltás

A szálloda közelében több bank illetve pénzváltó iroda található. További információért kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Poggyászmegőrzés

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjük, forduljon a recepcióhoz.

Programszervezés

Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre, hogy itt tartózkodásuk alatt az érdeklődésüknek legmegfelelőbb programokkal tölthessék szabadidejüket (buszos, hajós kirándulások, városnézések ajánlása). Kérjük, igény esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz.

Reggeli

Elfogyasztására 7.00-tól 10.00-ig van lehetőség a földszinti reggeliző teremben. A gazdag választék mellett vendégeink különleges kéréseinek is igyekszünk eleget tenni, pl. glutén-, laktózmentes, valamint vegetáriánus termékekkel.
Igény esetén szobaszervizzel szolgáljuk fel.

Reggeli étlapunkat ide kattintva töltheti le.

Ruhatisztítás, -mosás, -vasalás

Ruhatisztítási szolgáltatásunk hétfőtől szombatig vehető igénybe, vasárnap és ünnepnapokon nincs ruhatisztító szolgáltatás. A ruhákat reggel 9 óra előtt szükséges leadni recepciónkon, visszajuttatásuk pedig egyedileg kerül egyeztetésre.

A vegytisztítás és száraz tisztítás csak hétfőtől péntekig vehető igénybe, hétvégén és ünnepnapokon szünetel ez a szolgáltatás. Abban az esetben, ha a tisztított ruhák visszaszállításakor a szobáján

„Kérem, ne zavarjanak” tábla látható, a csomagot a recepción helyezzük el, itt veheti át.

Mosási árlistánkért kattintson ide!

Sportszerek kölcsönzése

Recepciónkkal egyeztetve lehetősége van kerékpár, e-roller, valamint sífelszerelése kölcsönzésére.

SZÉP kártya

Számláját OTP, MKB, és K&H SZÉP kártyával egyaránt kiegyenlítheti.

Színház- és koncertjegy-foglalás

Színházi előadásra, koncertre vagy bármilyen egyéb rendezvényre szóló jegyek intézésében örömmel segítünk Önnek a recepción.

Szkennelés

Szkennelési kérésével forduljon a recepcióhoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Szobai széf és értékmegőrző

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szálloda nem vállal felelősséget az őrizetlenül hagyott tárgyakért. Kérjük, hogy helyezze értéktárgyait a szobában található széfbe.

Takarítás

A takarító személyzet délelőttönként napi takarítást végez. Amennyiben nem tart igényt erre a szolgáltatásra, kérjük, jelezze ezt a szobaajtó kilincsére kiakasztható ,,Ne zavarjanak” információs tábla kihelyezésével.

Takaró

Kérésre recepciónk díjmentesen biztosít vendégeink részére a szobában található takarókon felül.

Taxi

Kérésére a recepció szívesen segít a taxi rendelésben.

Tájékoztató prospektusok

Regionális látnivalókról szóló, illetve partnereinket bemutató tájékoztató nyomtatványokat recepciónkon, valamint lobbynkban talál.

Tárgyaló terem

Szállodánkban található egy 20 fő befogadására alkalmas légkondicionált konferenciaterem, melyben flipchart, projektor, vetítővászon, hangtechnika, internetelérés, igény esetén pedig snack -és italbekészítés áll rendelkezésre, egyedi árajánlat alapján.

Telefon

Szobáinkban telefon található, melynek használata díjmentes, valamint recepciónk is könnyedén elérhető a készüléken keresztül.

Televízió

Szobáinkban okos TV található helyi és nemzetközi tévécsatornák széles választékával, valamint az internetelérésnek köszönhetően különböző hírportálokkal.

TV csatornakiosztásunkat ezen a linket tudja letölteni.

Térkép

Ingyenes városi térkép kérhető a recepción.

Tisztálkodási szett

Fogkefe, fogkrém, borotva, borotvahab kérése esetén forduljon recepciónkhoz bizalommal.

Töltőállomás elektromos autók részére

Amennyiben elektromos autóval foglal parkolót szállodánk belső udvarán, rendelkezésére áll töltőállomásunk. Az aktuális díjakról recepciónkon érdeklődhet.

Töltők és adapterek

Recepciónkon különböző elektromos eszközökhöz kérhet töltőt, adaptert.

Tömegközlekedés

Több érdekes látnivaló, illetve a busz- és vonatpályaudvar egyaránt elérhető az 1-es és 2-es vonalon közlekedő helyi járatos buszokkal. További információ és részletes menetrend a recepción kérhető.

Törölközőcsere

Igény esetén kérjük, jelezze a fürdőszobában található tájékoztató alapján.

Varrókészlet

Kérésére recepciónk, díjmentesen biztosít vendégeink részére.

Vasaló és vasalódeszka

Szállodánkban lehetőség van vasaló és vasalódeszka kölcsönzésére. Igény esetén, kérjük, jelezze a recepción.

WIFI

A vezeték nélküli internetkapcsolat a közösségi terekben és a szobákban is rendelkezésre áll. Hálózati jelszó: palatinusgroup

Bármilyen további felmerülő kérdéssel, kéréssel keresse recepciónkat, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Nálunk töltött kikapcsolódásához, kellemes időtöltést kívánunk!