Ajánlataink

Palatinus Hotel

                     

VÁRLÁTOGATÁS FRAKNÓBAN

Ha Sopronba látogat, érdemes felfedezni a határon túli látványosságokat is, mint például a Rozália hegység nyúlványán elhelyezkedő Fraknó Várát.

A nagy történelmi múltra visszatekintő épület minden zugában felfedezhet valami érdekességet: már rögtön a látogatása elején a belső udvart díszítő secco falfestmény fogadja, mely az Alpoktól északra fekvő régióban a legnagyobb ilyen jellegű műalkotás.

A vár első emeletén található első két teremből, az oratóriumból és a kápolnából indul a felfedező túra. Az erődítmény falai mögött, Európa egyik legnagyobb magántulajdonú fegyvergyűjteményében különleges kiállítási tárgyak segítségével több, mint 400 éves hadtörténetet és az Esterházyak hadviselését vonultatja fel a kiállítás.

A lenyűgöző katonai tárgyak mellett további különlegességeket is felfedezhetnek: az erődítmény várkonyhája és péksége bepillantást nyújtanak az egykori mindennapokba. A vezetés végén vethet egy pillantás az egykor életfontosságú, 50 méter mély kútba is.

Speciális tartalom:
• Várlátogatás tárlatvezetéssel*
(a megadott vezetési időpontokban)

Vezetési időpontok:

Április – Október
német: 10:00 | 12:00 | 14:00 | 16:00
magyar: 11:00 | 15:00
angol: 13:00

Január – Március & November – December
német: 11:00 | 13:00

továbbá szombat & vasárnap & ünnepnap
német: 11:00 | 13:00 | 15:00

Vár-jegy vezetéssel: 5.900 Ft / fő

*A vár Ausztriában, a Soprontól autóval 45 perc alatt megközelíthető Fraknó (Forchtenstein) településén található, melyre az utazás egyénileg történik, vagy kérheti taxi ajánlatunkat.

Foglaljon közvetlenül a legkedvezőbb áron!

A szolgáltatás lefoglalásához kattintson az alábbi gombra, adja meg a dátumot és a szobatípust, majd válassza ki a Programok Sopronban és környékén című szolgáltatások közül!

További ajánlataink

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

MEGAJÁNDÉKOZZUK A KÖZVETLEN FOGLALÁSÉRT!

Foglalja le szállását weboldalunkon, vagy közvetlen elérhetőségeink bármelyikén, és amellett, hogy legkedvezőbb árunkat kapja, szobánként egy ajándékban is részesül!

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

KEDVEZMÉNY A JÉGVEREM FOGADÓBA

Ismerje meg Sopron gasztronómiai különlegességeit egy utazás keretében! Szállását a belváros Szívében elhelyezkedő Hotel Palatinus biztosítja, a bőséges vacsorát pedig a régi poncichter-negyedben található Jégverem Fogadó.